Spejl med lys jem og fix

Spejl med LED-lys 70 x 60 cm – Jem & Fix

Spejl med LED-lys 70 x 60 cm | jem & fix

Spejlet har en aluminiumsramme, som sidder bag på spejlet og er nemt at montere.

Spejl med integreret LED-belysning, som giver et godt lys omkring både spejl og vask. Den har en aluminiumsramme, som sidder bag på spejlet. Spejlet måler 70 x 60 cm, og det leveres inkl. monteringsbeslag. Køb det her hos jem & fix.

Spejle | Flotte, Stort Udvalg og Gode Priser i jem & fix

Spejl med facetslebet kant, som passer til alle badmiljøer. … Der medfølger 3 ophængsbeslag, så spejlet kan vendes. … Type, Spejl. Lyskilde, Uden lys …

Find dit nye spejl til lavpris i jem & fix – vi har varianter med og uden lys.

Spejl med LED-lys 80 x 70 cm – Jem & Fix

Spejl med LED-lys 80 x 70 cm | jem & fix

Reno spejlskab på 80 cm – spejl og skab i ét. … Spejlskab i Reno-serien til badeværelset; Skabet er 80 cm bredt … Spejl med LED-lys 80 x 70 cm.

Spejl med integreret LED-belysning, som giver et godt lys omkring både spejl og vask. Den har en aluminiumsramme, som sidder bag på spejlet. Spejlet måler 80 x 70 cm, og det leveres inkl. monteringsbeslag. Køb det her hos jem & fix.

Spejl med LED-lys 70 x 100 cm – Jem & Fix

Spejl med LED-lys 70 x 100 cm | jem & fix

Spejl med facetslebet kant, som passer til alle badmiljøer. … Der medfølger 3 ophængsbeslag, så spejlet kan vendes. … Type, Spejl. Lyskilde, Uden lys …

Spejl med integreret LED-belysning, som giver et godt lys omkring både spejl og vask. Den har en aluminiumsramme, som sidder bag på spejlet. Spejlet måler 70 x 100 cm, og det leveres inkl. monteringsbeslag. Køb det her hos jem & fix.

Spejl Scanbad by Dansani | Køb i jem & fix

Spejl Scanbad by Dansani | Køb i jem & fix

Klassisk spejl fra Scanbad by Dansani, der kan passe ind på et hvert badeværelse. Badeværelsesspejlet måler 60 x 70 cm. Køb her hos jem & fix!

Spejl med facetslebet kant 70 x 60 cm – Jem & Fix

Spejl med facetslebet kant 70 x 60 cm | jem & fix

Spejl med facetslebet kant, som passer til alle badmiljøer. Den har en højde på 70 cm og bredde på 60 cm. Der medfølger 3 ophængsbeslag, så spejlet kan vendes. Køb det her hos jem & fix.

LED-spejl 50 × 70 cm – Scanbad by Dansani – Jem & Fix

LED-spejl 50 × 70 cm – Scanbad by Dansani | Køb hos jem & fix

LED-spejl med sensor til lysstyring med 2 lyskilder, der kan hænges op lodret eller vandret. Badeværelsesspejlet måler 50 × 70 cm og er IP44 godkendt. Køb det hos jem & fix.

Spejl med facetslebet kant 70 x 100 cm – Jem & Fix

Spejl med facetslebet kant 70 x 100 cm | jem & fix

Spejl med facetslebet kant, som passer til alle badmiljøer. Den har en højde på 70 cm og bredde på 100 cm. Der medfølger 3 ophængsbeslag, så spejlet kan vendes. Køb det her hos jem & fix.

Reno spejlskab – 80 cm – Jem & Fix

Spejl med facetslebet kant 70 x 80 cm – Jem & Fix

Spejl med facetslebet kant 70 x 80 cm | jem & fix

Spejl med facetslebet kant, som passer til alle badmiljøer. Den har en højde på 70 cm og bredde på 80 cm. Der medfølger 3 ophængsbeslag, så spejlet kan vendes. Køb det her hos jem & fix.

Keywords: spejl med lys jem og fix, spejlfolie jem og fix, spejl jem og fix