Home skælskør

Ejendomsmægler home Skælskør | Salg af bolig

Hos ejendomsmægler home Skælskør får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Vi kan sælge din bolig!

Strandgade 10B, 1. 4230 Skælskør – Andelsbolig – Home.dk

Andelsbolig – 4230 Skælskør – Strandgade 10B, 1.

Velindrettet andelslejlighed på hele 118 m2 med udsigt til Skælskør Havn. Sund andelsboligforening med rolige beboere i hjertet af Skælskør.

Andelsbolig til salg, Skælskør – I hyggelige Strandgade meget centralt i Skælskør by finder du denne bolig, som er beliggende direkte ned til havnemiljøet. Du bor her i gåafstand til byens butikker, hyggelige caféer, fritidsaktiviteter, naturstier, gode transportforbindelser og Skælskør Lystskov. Der er mulighed for at have din båd liggende i havnen (mod betaling) og både sejlklub og roklub byder dig gerne velkommen som medlem. Andelsboligforeningen Strandgade består af ejendommene Strandgade 8A, Strandgade 10A samt Strandgade 10B, hvor der i alt er 12 andelsboliger. Foreningen blev stiftet i 1999, hvor ejendommene samtidig blev flot istandsat og ombygget. Der er indgang til Strandgade via flot port og herfra kommer du ind til det meget velholdte gårdmiljø, som er fælles for andelsboligforeningens beboere.Andelsboligen er en sjældent udbudt lejlighed og den ligger med indgang via. det hyggelige fælles gårdmiljø, hvor der er en fin trappeopgang til 1. sal, som lejligheden ler beliggende ene på. Indretningen byder på en dejlig fordelingsgang med adgang til et stort soveværelse med dejlige store vinduer og med udsigt til det smukke havnemiljø. Endnu et dejligt stort værelse med god skabsplads – Her er der udsigt til gårdhaven. Hyggeligt spisekøkken med vindue ud mod gårdhaven. Et stort badeværelse. Samt en stor stue med både spiseafdeling og opholdsstue. Der er vindue ud til begge sider fra stuen af. Gennemgående for lejligheden er de store dejlige vinduer, hvor lyset rigtig kan bryde ind, samt den gode lofthøjde. Boligen rummer rigtig mange fine muligheder og virkelig godt udnyttet.Det er en rigtig god andelsboligforening med rolige beboere. Vil du bo centralt i en meget velindrettet bolig og samtidig slippe for at vedligeholde hus og have, så skal du kigge nærmere på denne bolig. Kontakt home Skælskør for en aftale om fremvisning af boligen. 

home – Ejendomsmægler i Skælskør – Boligsiden

home Skælskør Ejendomsmægler Steen Grose. Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler, og den position arbejder vi hver dag hårdt på at gøre os fortjent til.

Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler, og den position arbejder vi hver dag hårdt på at gøre os fortjent til. Vi brænder for det, vi laver, og

home Skælskør – Se statistikker – Boliga

home Skælskør – Se statistikker

NY PRIS Mosevænget 8, Boeslunde Super lækker bolig fra år 2010 🏷️ Nu Kr. 2.095.000,- Ring på tlf. 58 19 02 68 ☎️ Læs mere her: https://home.

Se de seneste statistikker for home Skælskør fx gennemsnitlige prisjusteringer og liggetider.

home Skælskør – Facebook

Proff.dk giver dig firmainformation om Home Skælskør, 35365478. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

Home Skælskør – 35365478 – Se Regnskaber, Roller og mere

Kontaktinformation på Home Skælskør Skælskør, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Home Skælskør, Skælskør | firma | krak.dk

Kontaktinformation på home Skælskør Skælskør, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

home Skælskør, Skælskør | firma | krak.dk

Om virksomheden. Dette er virksomhedsprofilen for home Skælskør. home Skælskør er beliggende i Skælskør og tilhører kategorien Ejendomsmæglere.

home Skælskør i 4230 Skælskør | Se her – Novaindex

home Skælskør i 4230 Skælskør | Se her

Find kontaktoplysninger på home Skælskør i 4230 Skælskør ✅ Klik her og gå til firmaprofilen hvor du finder adresse og telefonnummer ←

Keywords: home skælskør, home 4230 skælskør